Meny Stäng

 Mil-Comm

“We lead the world in engineering extreme performance lubricants for advanced weaponry”

Mil-Comm är en välkänd tillverkare av högpresterande smörjmedel. Med smörjmedel från Mil-Comm får man ett pålitligt skydd mot rost och förslitningar till följd av extrema påfrestningar och temperaturer. Med tester i olika svåra miljöer såsom ökenlandskap, på stridsflygplan och i havsvatten tillhandahåller Mil-Comm trygga egenskaper för er som användare.

Ny Mil-Comm logotyp

Mil-Comms produkter används av Militär, Polis- och Räddningstjänst över hela världen. Deras produkter säkerställer att ni har driftsäkra delar i alla väder och miljöer.

TW25B®

TW25B® smörjolja bidrar med ett starkt skydd mot förslitning och friktion på alla utsatta och rörliga delar under tuffa förhållanden.

MC25®

MC25® är ett biologiskt nedbrytbart rengöringsmedel som är både kraftfull och miljövänlig. Utformad med naturligt förekommande organismer, rengör och avgiftar MC25® utrustning för en mer hälsosam arbetsmiljö.

TMC1210®

MC1210® är ett smörjfett för riktigt tuffa förhållanden. MC1210® är ogenomträngligt för vatten och korrosion och är med sin viskositet och varaktighet idealistisk för delar som är utsatta för stark påfrestning

Produktserier

Mil-Comms hela produktlinje med förteckning över möjliga storlekar och förpackningar