Meny Stäng

Zepcam

Dina ögon på fältet

Zepcams mobila videoinformationssystem används av polis, militär och räddningstjänst över hela världen däribland polismyndigheten i Holland och Tyskland.

Med Zepcam får man ett extra par ögon på fältet vilket leder till en tryggare och mer givande arbetsplatsallt för att hantera det oväntade!

Förutom att kroppskameror ger videobekräftelser som kan användas i domstol så tillför Zepcams kamerasystem också en ovärderlig informationsbas som genom att generera metadata hjälper till i beslutsfattandet vid utformning av nya strategier och justeringar av befintliga strategier.

GPS-data från kroppskamerasystem tillhandahåller brottsbekämpande organisationer med följande:

  • Information som används efter en incident eller operation för att analysera, bedöma och förbättra framtida åtgärder.
  • Kartläggning av situationer, händelser och brott i olika zoner, distrikt, städer eller regioner.
  • Objektiv information som gör det möjligt att genom livestreaming få en direkt överblick över tjänstemännens handlingar, rörelser och positioner under en operation.
  • Förmågan att omedelbart reagera på förändringar på fältet, vilket framgår av de aktiva officerarnas koordinater.
  • Förbättrad samordning med luftburna enheter; genom exakt GPS-spårning kan luftburna enheter automatiskt och snabbt få relevanta uppdateringar om var poliserna befinner sig.

Inga integritetsrisker

Säker videobearbetning, bevishantering och driftintegration som uppfyller alla EU:s lagar och förordningar.

ZEPCAM tillhandahåller, stödjer och servar kroppskamerasystem från EU till hundratals nöjda organisationer i över fyrtio länder. Zepcam är baserade i Holland vilket innebär att deras produkter är helt GDPR kompatibla.